KTÜ Kamu Görevlisi Sayısı ile Sendika Üye Sayılarının Tespit Edildiği Toplantı Gerçekleştirildi

4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun 30’uncu maddesi gereğince Üniversitemizdeki toplam kamu görevlisi sayısı ile sendika üyesi ve kamu görevlilerinin sendikalara göre toplam sayılarının belirlendiği toplantı 18.05.2023 Perşembe günü, saat 14:30'da Rektörlüğümüz Senato Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.

İlgili toplantı; Kurumumuz işveren vekili Prof. Dr. Bünyamin ER ve Strateji Geliştirme Daire Başkanı İsmail ÇOM ile Üniversitemiz hizmet kolunda faaliyet gösteren sendika temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

15.05.2023 tarihi itibariyle üye çoğunluğunu elde eden sendikalar; eğitim öğretim ve bilim hizmetleri iş kolunda 716 üye ile Türk Eğitim-Sen, sağlık ve sosyal hizmetler iş kolunda 608 üye ile Türk Sağlık –Sen olmuştur.

18 Mayıs 2023