KTÜ Kamu Görevlisi Sayısının ve Sendika Üye Sayılarının Tespiti Toplantısı Gerçekleştirildi.

4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununun 30’uncu maddesi gereğince Üniversitemizdeki toplam kamu görevlisi sayısı ve sendika üyesi, kamu görevlilerinin sendikalara göre toplam sayılarının belirlendiği toplantı 23.05.2022 Pazartesi günü, saat 10:00'da Rektörlüğümüz Senato Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.

İlgili toplantı; Kurumumuz işveren vekili Prof. Dr. Bünyamin ER, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa BEZİROĞLU, Strateji Geliştirme Daire Başkanı İsmail ÇOM ve Üniversitemiz hizmet kolunda faaliyet gösteren sendika temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

15.05.2022 tarihi itibariyle üye çoğunluğunu elde eden sendikalar; eğitim öğretim ve bilim hizmetleri iş kolunda 717 üye ile Eğitim-Bir-Sen Sendikası, sağlık ve sosyal hizmetler iş kolunda 630 üye ile Türk Sağlık –Sen Sendikası olmuştur.

23 Mayıs 2022