Kurum İdari Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

4688 sayılı Kamu  Görevlileri Sendikaları Kanunu'nun 22’ nci maddesi ile "Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Yapılma Usul ve Esasları İle Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, Kamu Personeli Danışma Kurulu ve Kurum İdari Kurullarının Teşkili, Çalışma Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik"in 14 ‘üncü maddesi gereğince 29.11.2022 Salı günü saat 10:00’da, Üniversitemiz Senato Salonunda Kurum İdari Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya; Üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER,  Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa BEZİROĞLU ve Ufuk ÖZTÜRK, Personel Daire Başkanı Göksel SALİH, Hukuk Müşaviri Çetinkaya GÜMRÜKÇÜOĞLU, Strateji Geliştirme Daire Başkanı İsmail ÇOM, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Yasin ÖZTEL, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı V. Ömer SALİMOĞLU, Hastane Baş Müdürü İbrahim KÜÇÜK, Döner Sermaye İşletme Müdürü Öğr. Gör. Abdul Kerim ÖZTÜRK, Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürü Funda GÜLEŞ, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Kaniye ÇOBAN ile  Trabzon Türk Sağlık-Sen Şubesi yetkilileri katılım sağladılar. Yapılan toplantıda Üniversitemiz personellerinin sıkıntıları, güncel durumları ve yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.
Toplantı sonunda Üniversitemiz Genel Sekreter V.  Prof. Dr. Bünyamin ER, katılımcılara teşekkür etti.

02 Aralık 2022