haberler

Kurum İdari Kurulu Toplantısı (Sağlık İş Kolu) Gerçekleştirildi

4688 sayılı Kamu  Görevlileri Sendikaları Kanunu'nun 22’ nci maddesi ile "Toplu Sözleşme Görüşmelerinin Yapılma Usul ve Esasları İle Kamu Görevlileri Hakem Kurulu, Kamu Personeli Danışma Kurulu ve Kurum İdari Kurullarının Teşkili, Çalışma Usul ve  Esaslarına İlişkin Yönetmelik"in 14‘üncü maddesi gereğince 07.12.2023 Perşembe günü saat 10:00’da, Üniversitemiz Senato Salonunda Kurum İdari Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER’in başkanlığını yaptığı toplantıya,  Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz BÜLBÜL, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa BEZİROĞLU, Personel Daire Başkanı Göksel SALİH, Strateji Geliştirme Daire Başkanı İsmail ÇOM, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Yasin ÖZTEL, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı İsmail KÜÇÜK,  Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Ömer SALİMOĞLU, Hukuk Müşaviri Çetinkaya GÜMRÜKÇÜOĞLU, Hastane Başmüdürü İbrahim KÜÇÜK, Personel Daire Başkanlığı Şef Esra GÜMRÜKÇÜOĞLU ile Trabzon Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Mustafa SERDAR, Şube Başkan Yardımcıları Süleyman ÇOLAK, Mehmet Emin TOKUŞ, Bedia BİLGİÇ, İşyeri temsilcileri Ahmet KARAKUŞ, Emre ÖKTEM katılım sağladılar.

Yapılan toplantıda Üniversitemiz personellerinin kurumsal aidiyet, sosyal, özlük ve mali haklarına ilişkin beklentileri ve kurumun mevcut imkânlar ölçüsündeki çözüm önerileri görüşüldü. Toplantı sonunda Üniversitemiz Genel Sekreter V.  Prof. Dr. Bünyamin ER, katılımcılara teşekkür ederek alınan tavsiye kararlar, yapılan ve yapılacak süreç iyileştirmelerinin Üniversitemize hayırlı olması temennisinde bulundu.


24 Aralık 2023