Üniversitemiz 10 Nolu İş Kolunda Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Başladı

Üniversitemiz ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (Koop-İş) arasında, Üniversitemizin 10 Nolu İş Kolunda (Merkez) çalışan işçilerimiz için toplu iş sözleşmesi görüşmeleri 27.02.2023 tarihi itibarı ile başladı.

Üniversitemiz Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen görüşmeye komisyon başkanı olarak Üniversitemiz Genel Sekreteri  Prof. Dr. Bünyamin ER, komisyon üyeleri olarak da Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa BEZİROĞLU, Hukuk Müşaviri Çetinkaya GÜMRÜKÇÜOĞLU, Personel Daire Başkanı Göksel SALİH ve İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı İsmail KÜÇÜK ile Türkiye Kooperatif, Ticaret, Eğitim ve Büro İşçileri Sendikası (Koop-İş) Trabzon Şube Başkanı Haydar BOĞUCLİ başkanlığında yetkili sendikanın komisyon üyeleri katıldı.

Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bünyamin ER, yürütülecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin, Kurumumuz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını diledi.

27 Şubat 2023