haberler

Üniversitemiz 17 Nolu İş Kolunda Toplu İş Sözleşmesi Görüşmeleri Anlaşmayla Tamamlandı.

Üniversitemiz ile Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası (Öz Sağlık-İş) arasında, Üniversitemizin 17 Nolu İş Kolunda (Farabi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi) çalışan işçilerimiz için 14.10.2022 tarihinde başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. 

Toplu iş sözleşmesi görüşmesinin son toplantısı, Üniversitemiz Senato Salonunda 12.12.2022 Pazartesi günü, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Bünyamin ER ile Üniversitemizin ve Öz Sağlık-İş Sendikası temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

Toplantı sonrasında Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Bünyamin ER, anlaşmaya varılan toplu iş sözleşmesinin üniversitemiz ve çalışanlarımız için hayırlar getirmesini temenni ederek, işçilerimiz adına tüm iyi niyet ve katkılarını ortaya koyan başta Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI olmak üzere Farabi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi yönetimlerimize ve sürecin yürütülmesinde sabır ve gayretle çalışan komisyon üyelerine teşekkür etti. 

Toplu İş görüşmesi imza töreni, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın da katılımlarıyla, 30 Aralık 2022 Cuma günü saat 10.00'da Rektörlük Senato Toplantı salonunda gerçekleştirilecektir.


12 Aralık 2022