haberler

Üniversitemiz 17 Nolu İş Kolunda Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreni Düzenlendi

Üniversitemiz ile Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası (Öz Sağlık-İş) arasında, Üniversitemizin 17 Nolu İş Kolunda (Farabi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi) çalışan işçilerimiz için 14.10.2022 tarihinde başlayan toplu iş sözleşmesi görüşmeleri anlaşmayla sonuçlandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI başkanlığındaki imza töreni, Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası (Öz Sağlık-İş) Genel Başkanı Devlet SERT, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Bünyamin ER, Farabi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi yöneticileri ile Üniversitemizin ve Öz Sağlık-İş Sendikasının ilgili komisyon üyelerinin katılımları ile Üniversitemiz Senato Salonunda 30.12.2022 Cuma günü gerçekleştirildi. 

Gerçekleştirilen imza töreninde rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI “17 Nolu İş Kolundaki çalışanlarımıza yönelik Üniversitemiz ile Öz Sağlık-İş arasındaki görüşmelerin; Üniversitemizin mensubu olan personellerimizin mali ve sosyal hakları hususundaki hassasiyetleri ile kurumsal yönetim şeklimiz gözetilerek yürütülmüştür. İmzaladığımız sözleşmenin, Üniversitemiz ve işçilerimiz için hayırlı olmasını diler, bu süreçte katkı veren tüm komisyon üyelerimize teşekkür ederim.” dedi.

Öz Sağlık ve Sosyal Hizmet İşçileri Sendikası (Öz Sağlık-İş) Genel Başkanı Devlet SERT “Toplu sözleşmenin başlangıcından itibaren süreci iyi niyetli olarak yürüten başta Rektörümüz ve Genel Sekreterim olmak üzere Karadeniz Teknik Üniversitesine teşekkür ederim. Görüşmelerin  sözleşme masasında el sıkışarak bitmesinden mutluluk duyuyoruz” dedi.


30 Aralık 2022