Üniversitemiz Akademik Teşvik Komisyonu Üyelerine Teşekkür Belgeleri Verildi

Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Üyeleri; Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Abdülkadir GÜNDÜZ, Prof. Dr. Ayfer DÖNMEZ ÇAVDAR, Prof. Dr. Hüsniye Ebru ÇOLAK, Prof. Dr. İlhan ALTINOK, Prof. Dr. Kamil ÇOŞKUNÇELEBİ, Prof. Dr. Mehmet OKUR, Prof. Dr. Murat TOPBAŞ, Prof. Dr. Rahmi YAMAK, Prof. Dr. Recep GÜMRÜK, Prof. Dr. Sevilay HİNTİSTAN, Prof. Dr. Tülay ZORLU, Prof. Dr. Ülkü ELİUZ, Prof. Dr. Zekeriya BIYIKLIOĞLU, Doç. Dr. Önder AYDEMİR, Doç. Dr. Temel VAROL, Doç. Dr. Burak BARUT ile koordinasyon ve sekreterya görevini yürüten Ufuk ÖZTÜRK İsa YAZICI ve Aydın SİNANOĞLU’na 2022 yılı Akademik Teşvik Ödeneği başvurularının incelenerek takvime uygun olarak tamamlanması sürecinde, verdiği emek ve göstermiş olduğu çabalardan ötürü Teşekkür Belgeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI tarafından takdim edildi.

Rektörlük Senato Salonu’nda düzenlenen törenin sonunda Rektörümüz, akademisyenlerimizi tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

09 Şubat 2023