Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı Fazlı ÖZTEL Emekli Oldu.

Devlet memuriyetine 1978 yılında matematik öğretmeni olarak başladıktan sonra, Üniversitemize 1987 yılında şef olarak geçiş yapan Fazlı ÖZTEL; 2018 yılına kadar İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Sekreterliği görevini, 04.05.2022 tarihine kadar da Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürütmüştür.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Cemil RAKICI ile Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER'in teşrifleri ile düzenlenen törene Genel Sekreter Yardımcımız, Daire Başkanları, Fakülte, Enstitü, Yükekokul, Meslek Yüksekokul Sekreterleri, Şube Müdürleri ve Genel Sekreterlik Personelimiz katılım sağlamıştır.

Fazlı ÖZTEL'in Üniversitemize verdiği hizmet ve katkı için teşekkürlerimizi sunar, emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar dileriz.

10 Mayıs 2022