haberler

Üniversitemizde Yeni Göreve Başlayan İdari Personellerimiz İçin Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

Genel Sekreterliğimiz koordinasyonu ve eylem çalışma grubunun katkılarıyla 3. 180 Günlük Eylem Planı (01.10.2021-31.03.2022) döneminde işe yeni başlayan idari personelimize kurumu ve birimleri tanıtmak, personelde kurum aidiyetini oluşturmak, personeli kurumun amaç, hedef ve temel ilkeleri, çalışma hayatına ve üniversitenin sosyal olanakları hususunda bilgilendirmek için idari personel el kitabı hazırlanmış, 4. 180 Günlük Eylem Planı (01.04.2022-30.09.2022) döneminde de belirtilen personellerimize yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği İşbaşı ve Oryantasyon Eğitimi düzenlenmiştir.

Düzenlenen Oryantasyon Eğitim Takvimine göre personellerimize Üniversitemiz Genel Sekreter V. Prof. Dr. Bünyamin ER, Kurumsal Gelişim ve Planlama Koordinatörü Öğretim Görevlisi Ali Haydar DOĞU, Genel Sekreter Yardımcısı Fazlı ÖZTEL, Bilgi İşlem Daire Başkanlığından Öğr. Gör. Yasin ŞAHİN ve İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Koordinatörü Öğr. Gör. Tarık ASLAN tarafından eğitim verilmiştir.

Eğitim sonunda göreve yeni başlayan personellerimiz için Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından Üniversite kampüsü ve şehir gezisi faaliyeti gerçekleştirilmiştir.


29 Nisan 2022