KTÜ Rektörü, Halk Oyunları Ekibini kabul etti

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Diyarbakır’da bu yıl 20’ncisi düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu “Üniversiteler Halk Dansları Şenliği”nde Artistik Kategorisi'nde 13 takım arasından finale çıkan ardından da Türkiye Finali’nde 8 takımı geride bırakıp Türkiye üçüncüsü olarak Süper Lig'e yükselen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Halk Oyunları ekibi, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı ziyaret etti.Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Türkiye 3'üncüsü olarak Süper Lig'e yükselmeye hak kazanan KTÜ Halk Oyunları ekibini tebrik ederek Kafile Başkanı Öğr. Gör. Engin Ahmet Muhsir, Kafile Başkan Yardımcısı/Antrenör Dr. Öğr. Üyesi Şerife Yılmaz, Antrenör/Müzisyen Sinan Güneysu, Müzisyen Musa Gömleksiz, Müzisyen Ömer Parlak nezdinde tüm KTÜ Halk Oyunları ekibine bundan sonraki yarışmalarda başarılar diledi.

24 Haziran 2024