Mayıs

15.“Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı”na Bölümümüzden Katılım

Harita Müh.

3. sınıf öğrencimiz Hakkı Can Sağlam’ın yürütücülüğünde ve bölümümüz öğretim üyesi Doç.Dr. Emine Tanır Kayıkçı danışmanlığında hazırlanmış “Tek Fotoğraf ile Derinlik Algısını Kullanarak Yatay Mesafe ve Koordinat Taşınması” başlıklı proje ve bölümümüz öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Hayrettin Acar yürütücülüğünde, Yüksek Lisans öğrencisi Ömer Canözü ve Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Öztürk’ün proje ekibini oluşturduğu, Prof. Dr. Fevzi Karslı danışmanlığında hazırlanmış “Binalardaki 3 Boyutlu Değişimlerin Otomatik Olarak Tespit Edilmesini Sağlayacak Bir Yazılımın Geliştirilmesi” projesi 25-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında üniversitemizde düzenlenen “15.Düşünden Gerçeğine Proje Pazarı” etkinliği kapsamında sergilenmiştir.

Dr. Öğretim üyesi Hayrettin Acar hocamızın projesi yaklaşık 100 adet proje içerisinden 5. Olarak Mansiyon Ödülü almaya hak kazanmıştır. Başarılı çalışmaları için öğrencimiz ve öğretim üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.