Haziran

2022-2023 bahar yarıyılı Bitirme Projesi Teslim ve Sunum Aşamaları (Düzeltilmiş Tezler İçin Son Teslim Tarihi: 1 Temmuz 2023 Cumartesi)

Harita Müh.

• Bitirme Projesini tamamlayan öğrenciler 09 Haziran 2023 tarihine kadar çalışmalarını danışmanı ve diğer jüri üyelerine e-posta yoluyla göndereceklerdir.
  • Bölüm web sayfasında yayınlanan Bitirme Projesi sunum takvimine göre sunumlar gerçekleştirilecektir.
  • Bitirme projesi sunumları UZEM üzerinden, danışman tarafından seminer dersi içerisinde açılacak bağlantı linki ile yapılacaktır. Bu süreci tez danışmanı ile birlikte yürütecek ve diğer jüri üyeleri bilgilendirilecektir.
  • Tez savunmasından sonra danışman tarafından verilen düzeltmeler ve eksiklikler tamamlanarak tezler bölüm web sayfasında duyurulacak olan adrese en geç 1 Temmuz 2023 Cumartesi gününe dek pdf formatında yüklenecektir.
  • ( Yukarıdaki bağlantıya tıkladığınızda bir sanal sınıfa yönlendirileceksiniz. Buraya giriş yaptıktan sonra "Bitirme Projeleri Teslimi - 2023 Bahar" ödevine tıklayıp, açılan ödevde sağ panelde "Çalışmanız>Ekle veya oluştur" yolunu izleyerek tezinizi dosya isminde sadece danışman adı(boşluksuz)_öğrenci numaranız olacak şekilde yüklemeniz gerekmektedir. Örneğin: HayrettinAcar_295291.pdf)
  • Sadece 2022-23 Bahar yarı yılı ile sınırlı kalacak şekilde basılı tez bölüm başkanlığına teslim edilmeyecektir.
  • Danışmanı tarafından onaylanmayan tezler sisteme yüklenmeyecektir. Yüklense dahi kabul edilmeyecektir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.