21. Ulusal Astronomi Kongresi (UAK) 2018 Bölümümüzden Katılım

ETK

3-7 Eylül 2018 Tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü ev sahipliğinde düzenlenen 21. Ulusal Astronomi Kongresi (UAK) 2018‘sinde Bölümümüz Jeodezi Anabilim dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Mualla YALÇINKAYA ve Doç. Dr. Emine TANIR KAYIKÇI, Hacettepe Üniversitesi Geomatik Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üye. Kamil TEKE, Arş. Gör. Mehmet Fikret ÖCAL, Kocaeli Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üye. Orhan KURT ve Gümüşhane Üniversitesi Harita Mühendisliği Bölümünden Arş. Gör. Özge KARAASLAN, Arş. Gör. Ahmet YAVUZDOĞAN tarafından hazırlanan “Türkiye’de Jeodezik VLBI Çalışmaları” başlıklı çalışma Doç. Dr. Emine Tanır Kayıkçı tarafından sunulmuştur.