Ocak

ARA DÖNEM STAJ DUYURUSU

Harita Müh.

Değerli Öğrenciler,

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı ara döneminde aşağıdaki belgeleri belirtilen tarihlerde ilgili öğretim elemanlarına ulaştırabilen öğrenciler mesleki stajını yapabileceklerdir.

1. Staj Başvuru Formu

Staj başvuru formu eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. Staj yapacağınız tarih aralığını; bölümümüz tarafından belirtilen staj başlangıç ve bitiş tarih aralıkları (8 Şubat 2021 – 27 Şubat 2021) dikkate alınarak belirleyiniz (Toplam staj gün sayısı 15 iş gününden fazla, 40 iş gününden az olmalıdır.). Islak imzalı, fotoğraflı ve eksiksiz bir şekilde doldurulan staj başvuru formu renkli bir tarayıcı ile taranarak pdf formatında kaydedilir.

2. Aile Sağlık Yardım Belgesi

İlgili belgede gerekli yerler doldurulup imzalandıktan sonra renkli bir tarayıcı ile taranmalıdır ve pdf formatında bir belge oluşturulmalıdır.

3. Nüfus Cüzdanı Önlü Arkalı Fotokopisi

Nüfus cüzdanınızın önlü arkalı fotokopisi (Her iki yüzü aynı sayfada olacak şekilde fotokopi çekilmelidir) taranarak pdf formatında kaydedilmelidir.

4. Sağlık Provizyon Belgesi

İlgili belge E–Devlet üzerinden veya Sosyal Güvenlik Kurumundan temin edilebilmektedir. E-Devlet üzerinden şifrenizle giriş yaparak ilgili belgeyi pdf formatında bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz.

5. Staj Taahhütname Dilekçesi

Bölüm sitesinde mevcut olan söz konusu belge eksiksiz bir şekilde doldurulup imzalandıktan sonra taranarak pdf formatında kaydedilmelidir.

Tüm bu belgeler eksiksiz bir şekilde hazırlandıktan sonra pdf formatında tek bir belge olacak şekilde birleştirilmelidir.

Staj Başlangıç Tarihleri:

Öğrencilerimiz stajlarını 8 Şubat 2021 – 27 Şubat 2021 tarihleri arasında yapabileceklerdir.

Belgenin Teslimi:

29 Ocak 2021 Cuma günü mesai bitimine kadar söz konusu belge e-mail yoluyla ilgili öğretim elemanına teslim edilmelidir.

Staj belgesini 1. Öğretim Öğrencileri Arş. Gör. Fatih KADI’ ya, 2. Öğretim öğrencileri ise Arş. Gör. Çiğdem ŞERİFOĞLU YILMAZ’ a teslim edeceklerdir. İlgili öğretim elemanlarının e mail adresleri aşağıda belirtilmiştir.

Arş. Gör. Fatih KADI (kadifatih@gmail.com)

Arş. Gör. Dr. Çiğdem ŞERİFOĞLU YILMAZ (cigdem_srf@hotmail.com)

13/01/2020

Staj Komisyonu