Mayıs

Bitirme Projesi Alan Öğrencilerin Dikkatine

Harita Müh.

Bitirme projelerinin sunum yapılmadan önce jüri üyelerine .pdf olarak ulaştırılabilmesi için son teslim tarihi 03.06.2022’dir. Bitirme projesi dosyası, Uzaktan Eğitim Sistemindeki HRT4000 - Bitirme Projesi dersindeki ödev alanına 03.06.2022 tarihine dek yüklenirken dosya adı öğrenci numarası olmalıdır. Örneğin: bir öğrenci hazırladıysa dosya adı: 345258.pdf, birden fazla öğrenci birlikte hazırladıysa 345258_37458_421586.pdf şeklinde olmalıdır. Birden fazla öğrencinin birlikte yaptığı bitirme projeleri için tek bir öğrencinin linke yüklemesi yeterlidir.

Bitirme projelerinin online olarak ilgili linke yüklenebilmesi için Tez Yazım Kılavuzu’na uygun olarak hazırlanmış olması gerekmektedir. Proje sunumları ilan edildiği üzere 15-16-17 Haziran 2022 tarihlerinde yapılacaktır. Yüz yüze yapılacak olan sunumların takvimine bu bağlantıdan ulaşılabilir.

Proje sunumları yapıldıktan sonra başarılı olan öğrenciler için jüriler tarafında imzalanmış 1 adet karton ciltli bitirme tezi (içerisinde 1 adet CD kopyası ile) en geç 1 Temmuz 2022 tarihine kadar Harita Mühendisliği Bölüm Başkanlığa teslim edilmelidir.

Ayrıca Harita Mühendisliği web sayfasından ilan edilecek ikinci bir linke düzeltmelerin yapıldığı ve imzalı sayfaların taranarak eklenmiş olduğu bitirme projelerinin son halleri .pdf olarak da yüklenmesi gerekmektedir.

Karton cilt teslimi yapılmadan öğrenci ilişiği kesilmesi mümkün değildir.

Bölüm Başkanlığı

24/05/2022