Bölümümüze “Şehir Ödülleri 2020”de “En İyi Proje Ödülü”

Harita Müh.

Bölümümüz Jeodezi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Emine TANIR KAYIKÇI tarafından yürütülen 116Y186 kodlu “Bölgesel GNSS Ağı ile Ekstrem Hava Olaylarının Tahmininin Güçlendirilmesi” başlıklı TÜBİTAK 1001 araştırma projesi ülkemizin en prestijli ödüllerinden biri olan “Şehir Ödülleri 2020” kapsamında "Bilim Işığı Temalı Akademik Ödüller Ana Kategorisi" altında "En İyi Proje Ödülü"ne layık görülmüştür.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Bilim ve Teknoloji Bakanlığı destekleri, Ardahan Valiliği, Ardahan Üniversitesi ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası İş Ortaklığı, Çıldır Kaymakamlığı, Çıldır Belediyesi, Serhat Kalkınma Ajansı ve Yaşayan Şehirler Platformu iş birliği, Celsus Kentsel Pazarlama ve Destinasyon Danışmanlık Ajansı organizatörlüğünde Ardahan'ın kurtuluşunun 100.yılı etkinlikleri kapsamında 22-24 Şubat 2021 tarihleri arasında Ardahan'da düzenlenen ödül töreninde, Doç. Dr. Emine TANIR KAYIKÇI’ya, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet BİBER tarafından ödülü takdim edilmiştir.

Bölüm Başkanlığı

02/03/2021