Staj Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

KTÜ Harita Mühendisliği

KTÜ Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen “Mesleki Deneyim- Staj Bilgilendirmesi” toplantısı 26 Mayıs 2022 tarihinde Prof. Dr. Erdoğan Özbenli Amfisinde gerçekleştirilmiştir.

Toplantı kapsamında Harita Mühendisliği Staj Komisyonu Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Esra TUNÇ GÖRMÜŞ tarafından genel bilgiler verilerek açılış gerçekleştirilmiştir.

Açılışın ardından Staj Komisyonu Üyesi Arş. Gör. Fatih KADI tarafından staj başvurusu, staj süreci ve süreçlerin sonlandırılması ile ilgili temel bilgileri içeren bir sunum gerçekleştirilmiştir. Sunum kapsamında staj başvurusu sırasında gerekli evraklar, bu evrakların temini ve başvurunun yapılacağı platform, staj sürecinde dikkat edilmesi gereken temel unsurlar, stajyer ve iş yerine ait sorumluluklar, BYS üzerinden süreçlerin işleyişi gibi temel konularda öğrencilere bilgilendirmeler yapılmıştır.

76 lisans öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik sonunda öğrencilerle soru-cevap düzenlenmiş ve toplantı sonlandırılmıştır.

Staj Komisyonu

26.05.2022