Eylül

Staj Hakkında Önemli Duyuru Yeni !

KTU Harita

DUYURU

Yaz dönemi boyunca staj yapan öğrenciler, staj evraklarını (Staj defteri, Staj sicil fişi ve Öğrenci işleri başlıklı form yazısı) 21 Eylül – 16 Ekim tarihleri arasında elden veya kargo yoluyla bölüm staj komisyonuna ulaştırmalıdır. Belirtilen tarihler arasında staj evrakları tarafımıza ulaşmayan öğrencilerin stajları geçersiz sayılacaktır. Staj evraklarının teslim aşamasında aşağıda maddeler halinde ifade edilen talimatlara uyulması zorunludur.

• Staj defteri kapak sayfasına kaçıncı öğretim olduğunuzu ve danışman hocanızın isim, soy ismini yazmayı unutmayınız.
  • Bölüm sitesinde anketler sekmesinde 2 tür anket bulunmaktadır. Bunlardan, stajyerin kurum / kuruluşu ve kendi stajını değerlendirme anketi sizin tarafınızdan, Kurum / kuruluşun stajyeri değerlendirme anketi ise sizden sorumlu staj amiriniz (ilgili harita mühendisi) tarafından staj evraklarının teslim tarihleri beklenmeden ivedilikle doldurulmalıdır.
  • Staj evrakları bir önceki duyuruda belirtilen uyarılar dikkate alınarak hazırlanmalıdır.

Staj evraklarını kargo yoluyla gönderecek öğrencilerimiz aşağıdaki açık adresi kullanmak zorundadır.

Adres:

Karadeniz Teknik Üniversitesi