Eylül

Staj Komisyonundan Teslim Edilecek Evraklarla İlgili Önemli Duyuru

KTU Harita

Yaz dönemi süresince staj yapan öğrencilerin staj evrakları aşağıda maddeler halinde belirtilen şekilde temin edilmelidir.

• Staj Defteri: Altta linki verilen bağlantıdan indirilebilir. İl sınırlarında bulunan öğrencilerimiz ilgili defteri KTÜ Öğrenci İşleri Dairesine gidip elden de teslim alabilir. (https://www.dropbox.com/scl/fi/e07pub3zhio6lc3wu0y3y/Staj-Defteri-Word-Dosyas.docx?dl=0&rlkey=fjao9kkpgn4kigxcqa8jc5mtm). Staj defteri gerek el yazısıyla gerekse bilgisayar üzerinden yazılabilir. Staj defteri haftalık çalışma çizelgeleri ve yapılan işlerin beyanı olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Her iki bölüm için sizden istenilen bilgiler eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır. Gerek stajyer öğrencinin imzası gerekse kontrol eden harita mühendisinin (Staj amiri) imza, mühür ve kaşesi eksiksiz bir şekilde tamamlanmalıdır.
  • Staj Sicil Fişi ve Öğrenci İşleri Başlıklı Form Yazısı: Her iki belge de stajınızdan sorumlu amiriniz tarafından gerekli imza ve mühürler atıldıktan sonra ağzı mühürlü veya kaşeli kapalı bir zarfa konularak size teslim edilmelidir. (Bazı kamu kurumları ilgili belgeleri stajyer öğrencilere teslim etmeksizin resmi kanallar üzerinden üst yazı şeklinde tarafımıza göndermektedir. Böyle bir durumda ilgili evrakın kapalı zarfta ve ağzı mühürlü bir şekilde gönderilmesi zaruri değildir.).
  • Anketler: Stajyerin ilgili kurumu ve kendi stajını değerlendirme anketi ve Kurumun stajyeri değerlendirme anketi olmak üzere toplamda iki anketimiz bulunmaktadır. Anketler bölüm sitesinde anketler sekmesinde yer almaktadır. Her iki anket de stajyer öğrenci ve stajyer amiri tarafından eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır.

Yukarıda maddeler halinde belirtilen staj evrakları eksiksiz bir şekilde tamamlanmalıdır. Bu evrakların staj komisyonuna teslim aşaması, işlem adımları ve tarihleri önümüzdeki hafta ilan edilecektir.

Staj Komisyonu

11/09/2020