Aralık

Staj Mülakatları Duyurusu

Harita Müh.

Ara dönem ve yaz tatilinde stajını tamamlayan öğrencilerimizin staj mülakatları staj komisyon başkanlığı tarafından gerçekleştirilecektir. Staj mülakatına girecek öğrencilerimizin sıralı tam listesi ve her bir öğrenciye karşılık gelen sorumlu öğretim elemanı aşağıda belirtilmiştir.

Her bir öğrenciye ilişkin kesin staj mülakat günü ve saati, sorumlu öğretim elemanları tarafından belirlenmiştir. Bu kapsamda Dr. Öğr. Üyesi Esra TUNÇ GÖRMÜŞ ve Arş. Gör. Süheyla PİLTAN ALTAŞ’ın grubunda bulunan öğrencilerin staj mülakatları 29 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilecektir. Her bir öğrenciye ilişkin staj mülakat saati aşağıda beyan edilmiştir. Arş. Gör. Dr. Fatih KADI’nın grubunda bulunan öğrenciler
ise 26-30 Aralık tarihleri arasında uygun oldukları zaman diliminde staj mülakatlarına girebilirler.

Staj mülakatına katılmayan öğrencilerimizin stajları kesinlikle kabul edilmeyecektir.

(Listede kaydı bulunmayan öğrencilerimizin Arş. Gör. Dr. Fatih KADI’ya ulaşmaları önemle rica olunur).

Dr. Öğr. Üyesi Esra TUNÇ GÖRMÜŞ öğrenci listesi

Arş.Gör. Süheyla PİLTAN ALTAŞ öğrenci listesi