Akreditasyon Süreci Hakkında Bilgi Paylaşımı

02.02.2023 tarihinde bölümümüzün akreditasyon sürecinin daha sağlıklı yürütülebilmesi için akreditasyon sürecini başarıyla tamamlayan Edebiyat Fakültesi'ne ziyaret gerçekleştirildi. Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haydar AKYAZI ve Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Umut ÜZAR'ın hazır bulunduğu görüşmede, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Alaaddin YALÇINKAYA, Tarih Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi İlhami Tekin CİNEMRE ve Sosyoloji Bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin YADİGAROĞLU tarafından akreditasyon süreciyle ilgili kapsamlı bilgi verilmiştir.

Sıcak misafirperverlikleri ve Bölümümüzün akreditasyon sürecine katkı sağlayacak kıymetli bilgi ve tecrübelerini bizlere aktardıkları için Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Alaaddin YALÇINKAYA başta olmak üzere, Dr. Öğr. Üyesi İlhami Tekin CİNEMRE ve Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin YADİGAROĞLU'na teşekkür ederiz.

02 Şubat 2023