Bölümümüzden Çarşıbaşı Anadolu Lisesi'ne Ziyaret

Bölümümüzce planlanan Bölüm Tanıtım Programı çerçevesinde Çarşıbaşı Anadolu Lisesi ziyaret edilmiştir. Ziyarette, İktisat bilim dalı, Bölümümüz, Fakültemiz ve Üniversitemiz hakkında genel bilgiler verilmiş; Bölümümüzün aday öğrencilere sağlayacağı avantajlar, Akademik Kadro, Alt Yapı, Çift Dal Programı, Yan Dal Programı, Değişim Programları ve Yatay Geçiş gibi hususlarda açıklamalar yapılmış, ardından öğrencilerden gelen sorular cevaplandırılmıştır.

Programın gerçekleştirilmesine katkı sağlayan Çarşıbaşı Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Murat ATASOY başta olmak üzere, kıymetli öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize, Bölüm Akreditasyon koordinatörümüz Prof. Dr. Haydar AKYAZI ve Araştırma Görevlimiz Mücahit Samet YILMAZ’a çok teşekkür ediyoruz. Bu yıl sınava girecek aday öğrencilerimizi bekliyor, hepsine başarılar diliyoruz.

23 Mayıs 2024