2023 Yılı Birim Kalite Komisyonları Toplantısı Düzenlendi

Üniversitemiz Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ'un başkanlığında, 06 Haziran 2024 Perşembe günü saat 10.00-11.30 arasında Fen Fakültesi Nazım TERZİOĞLU amfisinde bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya enstitü, fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarının kaliteden sorumlu dekan/müdür yardımcıları, sekreterleri, birim koordinatörleri, daire başkanları, döner sermaye işletme müdürü, birim kalite komisyonu başkanları ve komisyon üyelerinden en az bir kişi katıldı.

Toplantıda, Üniversitemiz Kalite Komisyonu'nun 2023 yılı faaliyetleri ile 2024 yılı için planlanan çalışmalar, 2023 yılı Birim İç Değerlendirme Raporlarının değerlendirilme süreçleri ve puanlamalar hakkında bilgi verildi. Toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

07 Haziran 2024