Üniversitemizden Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Tecrübe Paylaşımı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'nin talebi üzerine Üniversitemiz tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) konulu bir tecrübe paylaşımı toplantısı gerçekleştirildi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan KUTOĞLU başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Üniversitemiz tarafından KTÜ'nün kurumsal akreditasyon süreci öncesinde yaptığı hazırlık çalışmaları ve beş yıllık kurumsal akreditasyon elde edilmesi ile sonuçlanan süreçte yaşanan deneyimler hakkında bilgi verildi. Kalite kültürünün kurumda yerleşmesi, akreditasyon çalışmasında yaşanan güçlükler ve iyi uygulama örneklerinin paylaşımının ardından toplantı Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi tarafından yönetilen soruların cevaplandırılması ile sona erdi.

20 Temmuz 2022