Üniversitemiz, Washington'da Düzenlenen NAFSA Konferansı ve Fuarı'nda Yerini Aldı

Üniversitemizin Dış İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ercan KÖSE ve Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Sercan EROL, ABD'nin Washington D.C. şehrinde düzenlenen NAFSA 2023 Uluslararası Eğitim Fuarı'na katılım sağladı. Üniversitemizin stant açarak yer aldığı fuarda, Erasmus+ Programı kapsamında yeni ikili anlaşmalar sağlanması için katılımcı üniversiteler ile görüşmeler gerçekleştirildi. Ayrıca mevcut ikili anlaşmaların daha verimli bir biçimde sürdürülebilmesi için ortaklık kurulan üniversiteler ile toplantılar düzenlendi. Üniversitemiz, fuara katılım sağlayan yükseköğretim kurumlarına tanıtıldı.

01 Haziran 2023