haberler

Üniversitemizde Erasmus Günleri 2024 Kapsamında Etkinlikler Düzenlendi


Erasmus+ Programı'nın tanınırlığını ve bu programa yönelik projelerin görünürlüğünü artırmak, potansiyel yararlanıcıları Erasmus+ Programı’ndan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla Ekim ayı içerisinde Erasmus Günleri (Erasmus Days) etkinlikleri düzenlenmektedir. Ülkemiz ile birlikte başta tüm Avrupa olmak üzere elliyi aşkın ülkede çeşitli görünürlük, yaygınlaştırma ve bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirilmektedir. Her yıl olduğu gibi Değişim Programları Koordinatörlüğü'nün organizasyonuyla Erasmus Günleri 2024 kapsamında Üniversitemizde 14-16 Ekim 2024 tarihlerinde çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Erasmus Günleri 2024 1. gün etkinlikleri kapsamında, Fen Fakültesi giriş katında 6. Geleneksel Erasmus Fotoğraf Sergisi düzenlendi. Daha önceki dönemlerde Erasmus+ Programı’ndan faydalanan öğrencilerin fotoğraflarının sergilendiği etkinlikte dereceye giren öğrencilere plaket ve ödülleri Üniversitemizin dış ilişkilerinden sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali TEMİZ, Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Prof. Dr. Ümit ALVER ve Değişim Programları Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Samet DEMİREL tarafından takdim edildi.

Erasmus Günleri 2024 2. gün etkinlikleri kapsamında, Fen Fakültesi Nazım Terzioğlu Amfisi’nde öğrencilerimize yönelik olarak Erasmus+ Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi. Toplantıda öğrencilerimize Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği, Erasmus+ Öğrenci Staj Hareketliliği ve Kısa Dönem Doktora Staj Hareketliliği hakkında bilgi verildi. 

Erasmus Günleri 2024 3. gün etkinlikleri kapsamında, Değişim Programları Koordinatörlüğü web sayfasında ve sosyal medya hesaplarında daha önce Erasmus+ Programı’ndan faydalanan öğrencilerimizin deneyim yazılarına dijital paylaşım etkinliği olarak yer verildi.

ETKİNLİKTEN KARELER


17 Ekim 2024