haberler

35 Yılı Aşkın Emek Tören ile Taçlandırıldı

Üniversitemizden 16 Ocak-16 Mayıs 2023 tarihleri arasında emekli olan akademik, idari ve işçi personelimiz için “Geleneksel Emekli Personel Veda Töreni” 29 Mayıs 2023 tarihinde düzenlendi.

35 Yılı Aşkın Emek

Emek ve alın teriyle Üniversitemize yıllarını adayan personelimizden, 29 Mayıs 2023 tarihinde  düzenlenen veda törenine katılan akademik personelimiz; Prof. Dr. Orhan DEĞER, Prof. Dr. Mahmut EROĞLU, Öğr. Gör. Ali KARAMAN ve idari personelimiz; Eşref GEDİKLİ, Ayşe BAYRAKTAR, Murat MEMİŞ, Kenan ÇABUK, Sevgi KINALIOĞLU, Gülten İMAMOĞLU, Muhammet SAĞLAM, Kemal BİLAZER, Musa ERCELEP, Ahmet OCAK, Nevzat AYDIN, Mevlüde ATA, Neslihan ERTÜRK, Mehmet NİYAZOĞLU, Sabri TÜRKDAY ile işçi personelimiz; Süleyman SIRTKAYA ve Hatice BOZ, mutluluklarını ve deneyimlerini bizlerle paylaştı.

Teşekkür Belgesi ve Emekli Personel Kimlik Kartı

Emekli personelimizin görüş ve önerilerinin alındığı törende, Üniversitemize sağladıkları değerli katkılarından ötürü kendilerine “Teşekkür Belgesi” takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, personelimize ayrıca “Emekli Personel Kimlik Kartı” vererek emeklilik hayatlarında da Üniversitemizin imkânlarından yararlanabileceklerini ifade etti.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’nın yanı sıra Rektör Yardımcılarımız; Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Cemil RAKICI, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Bünyamin ER, Genel Sekreter Yardımcılarımız Mustafa BEZİROĞLU ve Ufuk ÖZTÜRK iştirak etti. Tören, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

Veda törenine katılarak bizleri onure eden tüm personelimize teşekkür eder, emeklilik hayatlarında sağlık ve esenlikler dileriz.


29 Mayıs 2023