haberler

Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Süreci 2022 Yılı Eğitimi Düzenlendi

Üniversitemiz 2022 yılı akademik teşvik başvuru sürecinin yönetmelik hükümlerine uygun ve süresinde tamamlanması sağlamak; birim akademik teşvik başvuru ve inceleme komisyonlarının teşvik kapsamındaki faaliyetleri daha etkin değerlendirmelerini sağlamak, başvuru yapacak öğretim elemanlarının farkındalığını artırmak amacıyla 02.01.2023 Pazartesi günü eğitim düzenlendi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Akif CİNEL başkanlığındaki eğitime, Üniversitemiz Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu üyeleri ile Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu üyelerimiz katılım sağladı.

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu üyelerimiz Prof. Dr. Ayfer ÇAVDAR DÖNMEZ ve Prof. Dr. Murat TOPBAŞ Hocalarımız tarafından verilen yüz yüze eğitime 94 birim komisyon üyemiz; eş zamanlı olarak https://youtube.com/@tcktu1955 adresinden çevrim içi olarak 273 öğretim elemanımız katılım sağladı.

Başvuru eğitimi, Birim Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu üyelerimiz ve öğretim elemanlarımızdan gelen soruların Komisyon üyelerimizce cevaplanmasıyla tamamlandı.

Akademik Teşvik Ödeneği Eğitim Kaydı İçin Tıklayınız.

Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi İçin Tıklayınız.


02 Ocak 2023