Profesörlük Belgesi Takdim Töreni: 11 Fakültede 33 Profesör Ataması

Üniversitemizin 11 fakültesinden 33 akademisyenimiz "Doçent" ünvanından "Profesör" ünvanına yükselmiştir. Akademisyenlerimizi tebrik etmek ve "Profesörlük Belgesi" ni kendilerine vermek üzere "Profesörlük Belgesi Takdim Töreni" düzenlenmiştir.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen bu törene Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Akif CİNEL, Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ ve Prof. Dr. Cemil Rakıcı, Senatörlerimiz, akademisyenlerimiz ve aileleri katılım sağlamıştır.

Açılış konuşmasında "KTÜ'lü Profesör" vurgusu yapan Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI hem bilimsel çalışmaların zenginliği ve sürekliliği hem de kurum aidiyetinin her geçen gün yükseldiğinin altını çizdi. Her bir akademisyenimizle ayrı ayrı yakından ilgilenen Rektörümüz, bilimsel araştırma, proje ve yayınlar için her türlü desteği şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada vereceğini ifade etti.

Belge takdimi ve fotoğraflar ile anılar arasına eklenen tören, kokteyl ile sonlandırıldı.

Ataması Gerçekleştirilen Akademisyenlerimiz

Profesörlük Belgesi Takdim Töreni fotoğraf galerisi için lütfen tıklayınız.

15 Kasım 2023