haberler

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni

Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde Mezuniyet Coşkusu

KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi Bölümleri Mezuniyet Töreni Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi Bölümleri Mezuniyet Töreni, Atatürk Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti. Törene; KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Ortahisar İlçe Sağlık Müdürü Dr. Erdem Malkoç, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Kamu Hastaneleri Başkanı Dr. Oğuz Kara, Ortahisar ilçe Sağlık Müdürü Dr. Erdem Malkoç, KTÜ Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Temiz, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. ATİLLA Doğan, aileler ve çok sayıda davetli katıldı.

Mezunlarımızla Büyük Bir Aileyiz

Törende, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Sağlık  Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahittin Kahveci açılış konuşmasını yaptı. Konuşmasında " Akademik ve İdari personele özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür ederek , fakültemizin yeni mezunlarıyla birlikte büyük bir aile olduğu mesajını verdi. Mezunlarımızı ve ailerini tebrik eden dekanımız, fakültemizin gelişimine vermiş olduğu destekten dolayı Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya ve mezuniyet törenine katılan misafirlere teşekkürlerini iletti.

 

“İnsanlığa Hizmet Yolunda Önemli Bir Adım”

Törende mezunlara ve ailelerine seslen Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, bu mezuniyetin bir son değil yeni bir başlangıç olduğunun altını çizerek, “Bugün, yıllar süren emeğinizin, özverinizin ve çalışkanlığınızın meyvesini topladığınız gündür. Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi bölümlerinden mezun olmak, yalnızca akademik bir başarı değil, aynı zamanda insanlığa hizmet etme yolunda büyük bir adım atmak demektir. Sizler, sağlık sektörünün omurgasını oluşturan, hayat kurtaran, insanların sağlık ve huzur içinde yaşamalarına katkıda bulunan bireyler olacaksınız. Şimdiden bu yolculukta hepinize başarılar diliyorum. Bugün burada mezun olarak, sağlık alanında önemli bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Bu yolculuk, bazen zor ve yorucu olabilir. Ancak, unutmayın ki sizler, Karadeniz Teknik Üniversitesi gibi köklü ve saygın bir kurumdan aldığınız eğitimle, her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek bilgi ve donanıma sahipsiniz.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Çuvalcı programda, öğrencilerin mezun olmasında emeği geçen aileleri ve hocaları tebrik etti.

Tören dereceye giren öğrencilere belge takdimi, mezuniyet andının okunması, kep atma ve toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

 

Programda fakülte ve bölümlerde dereceye giren öğrencilere ödül belgesi ve hediye takdim edildi. Bu kapsamda ödül alan, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Hemşirelik Bölümü Birincisi Zeynep Kirici’yi, Hemşirelik Bölümü İkincisi Esra Atalar’ı, Hemşirelik Bölümü Üçüncüsü Tuğba Şen’i, Sağlık Yönetimi Bölümü Birincisi Saliha Kurban’ı, Sağlık Yönetimi Bölümü İkincisi Melek Çetin’i, Sağlık Yönetimi Bölümü Üçüncüsü Hatice Dedecan’ı başarılarından dolayı tebrik eder, hayatlarında başarılar ve mutluluklar dileriz.

 


27 Haziran 2024