Fakültemizde Oryantasyon Programları Tamamlandı

2024-2025 akademik dönemi için bölümlerimiz tarafından planlanan oryantasyon toplantılarımız Fakülte Yönetimimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik ve Sağlık Yönetimi bölümlerimize yeni yerleşen 1. sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlenen organizasyonda, Bölüm Başkanlarımızın sunumuyla bölümlerimiz tanıtılarak öğrencilerimizin ihtiyaç duyabileceği bilgiler aktarıldı.  Dekanımız Prof.Dr. Bahittin KAHVECİ ise aramıza yeni katılan öğrencilermize hoşgeldiniz diyerek fakültemiz ve kampüsümüzün akademik ve sosyal imkanları noktasında detaylı bilgiler verdi. Aramıza yeni katılan öğrencilerimize tekrar "HOŞGELDİNİZ" diyor, sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyoruz.

25 Eylül 2024