İDARİ
ARAŞTIRMA
HOPO Projesi Kapsamında Öğrenci ve Öğretmenlere Eğitim Verilmesi
Yomra Sevim-Nerim Demircioğlu Anaokulu öğretmenlerinden Menşure Yıldız tarafından yürütülen HOPO projesi kapsamında 14.05.2025 saat 10.00’da Sağlık Bilimleri Fakültesi toplantı salonunda Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Gülşen Delikanlı Akbay tarafından okulun 5 yaş grubu öğrencilerine “Okul Öncesi Dönemde Sağlıklı Beslenme Eğitimi” verilmiştir. Aynı gün öğleden sonra belirtilen anaokulunun toplantı salonunda Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Leyla Adıgüzel tarafından okulun öğretmenlerine “Öğretmen/Ebeveyn Bakışıyla Okul Öncesinde Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite” eğitimi verilmiştir.


24 Mayıs 2025
Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kemal, Romanya'dan Prof. Dr. Silvius Stanciu ile uluslararası iş birliği için bir araya geldi.
05 Aralık 2025
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Arzu Erden Güner, 18. Sağlık Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi?ne katıldı.
04 Aralık 2025
Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm başkanı Doç. Dr. Arzu ERDEN GÜNER, Trabzon Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetlerİl Müdürlüğü ev sahipliğinde düzenlenen İl Yaşlı Çalıştayına katılmıştır.
03 Aralık 2025
TBMM Engelli Bireylerin Sorunlarını Araştırma Komisyonu?nun Karadeniz Bölgesi İstişare Toplantısı?na Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü'nden katılım sağlandı.
03 Aralık 2025
02.12.2025 tarihinde "Hemşirelik Eğitiminde Üretken Yapay Zeka" başlıklı eğitim gerçekleştirilmiştir.
03 Aralık 2025
KTÜ Hemşirelikte Akran Mentörlüğü Programı, 1. ve 3. sınıf öğrencilerini bir araya getiriyor. Etkili mentörlük, girişimcilik ve yaratıcı drama atölyeleri ile uyum süreci destekleniyor.
01 Aralık 2025
Fakültemiz Birim Danışma Kurulu toplantısı 27.11.2025 tarihinde Fakülte toplantı salonunda gerçekleştirildi.
01 Aralık 2025
Fakültemiz Bilimsel Araştırma ve Proje Teşvik Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi
27 Kasım 2025
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bahittin Kahveci bölüm öğretim elemanları ile 18.11.2025 tarihinde ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirmiştir.
27 Kasım 2025
Prof. Dr. Songül AKTAŞ, KTÜ Tıp Fakültesi İyi Hekimlik Uygulamaları ve Simülasyon Merkezi (MEDSİM) ev sahipliğinde gerçekleşen kursta eğitmen ve konuşmacı olarak yer aldı.
25 Kasım 2025
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Oğuz Kara, Dekanlığımızı Ziyaret Etti
21 Kasım 2025
Fakültemiz Kalite Komisyonu 18.11.2025 tarihli Toplantısını Gerçekleştirdi
19 Kasım 2025