etkinlikler

Ekim

KTÜ Sürekli Eğitim Merkezi'nden Anlamlı Etkinlik: Ahşap Boyama ile Umuda Renk Katıldı

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, Farabi Hastanesi Adölesan Çocuk Servisi'nde yatan çocuklar için gerçekleştirdiği ahşap boyama etkinliğiyle yüreklere dokundu. KTÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muhammet Berigel, “Sadece çocukların yüzündeki gülümsemeye vesile olabilmek bile bizim için en büyük mutluluk” diyerek, bu düşünceyle Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Setenay Şevik ile birlikte etkinliği koordine etti. Farabi Hastanesi Pediatri Adölesan Servisi Sorumlu Hemşiresi Zehra İnce'nin de katkılarıyla hayata geçirilen bu anlamlı proje, hastane sürecindeki çocukların moral ve motivasyonlarını artırmayı hedefledi.

Etkinlikte, Doç. Dr. Saliha Ünver, Öğr. Gör. Dr. Setenay Şevik, Öğr. Gör. Dr. Gizem Dilan Boztaş, Fatma Albayrak ve Kader Hacısalihoğlu, çocuklarla birebir ilgilenerek onların duygusal dünyalarına dokundular. Çocuklar, boyalarla hayal güçlerini serbest bırakırken içlerindeki umudu da renklendirdiler. Hemşire Zehra İnce, etkinliğin çocukların hastane sürecindeki psikolojik desteklerine büyük katkı sağladığını vurguladı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, topluma dokunan ve farkındalık yaratan etkinlikleriyle bir kez daha kalpleri ısıttı.

KTÜ Farabi Hastanesi