Dr. Öğr. Üyesi Şebnem ATASARAL'a Erasmus+ KA2 Yükseköğretimde İş Birliği Ortaklıkları (KA220-HED) Proje Desteği

Üniversitemiz Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Şebnem ATASARAL’ın yürütücüsü olduğu ve 2024 yılında Erasmus+ Programı KA2 Yükseköğretimde İş Birliği Ortaklıkları (KA220-HED) kapsamında açılan teklif çağrısına sunulan “Nature of Aquatic Environment: Inclusion and Rising Awareness in Diverse Societies” başlıklı proje başvurusu desteklenmeye hak kazanmıştır.

Türkiye’den “Karadeniz Teknik Üniversitesi” koordinatörlüğünde; Kuzey Makedonya'dan St. Kliment Ohridski Üniversitesi, Romanya'dan sivil toplum kuruluşu olan Mare Nostrum ve Türkiye’den Trabzon Üniversitesi kurumlarının ortaklığıyla sunulan projenin toplam bütçesi 250.000 Euro’dur.

Projesi desteklenen akademisyenimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Proje Ekibi:

Doç. Dr. Ertan DÜZGÜNEŞ – Araştırmacı (KTÜ)

Prof. Dr. Kadir SEYHAN – Araştırmacı (KTÜ)

Öğr. Gör. Sinem ÇOL – Araştırmacı (KTÜ)

11 Eylül 2024