HAKKIMIZDA
YAYINLAR
Girişimcimiz TÜBİTAK BiGG Programı Kapsamında Destek Almaya Hak Kazandı!
Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Ayşe DEMİRBAŞ’ın, “Sıfır Atık Kapsamında Balık Deri ve Kılçığından Yerli Protein Tozu ve Jelatin Elde Edilmesi” başlıklı projesi, TÜBİTAK BiGG Girişimcilik Destek Programı kapsamında desteklendi.
Projesi desteklenen girişimcimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Proje Ekibi:
Doç. Dr. Barış KARSLI – Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi Bölümü (RTEÜ)
03 Ocak 2024
''Karadeniz Havzası için Ulusötesi Teknoloji Transfer Ağı (T3N-BSB)'' Projesi
03 Temmuz 2025
TÜBİTAK 2542-Azerbaycan Ulusal Bilimler Akademisi (ANAS) ile İkili İş Birliği Programı
02 Temmuz 2025
Öğrencilerimiz aldıkları desteklerle projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik edilmekte ve araştırma ekosistemine dahil olmaktadırlar.
01 Temmuz 2025
COST Aksiyonuna Atanan Araştırmacılarımıza Tebrik
01 Temmuz 2025
5 girişimcimiz destek almaya hak kazanmıştır.
30 Haziran 2025
Akademik bilgi ve deneyimlerin paylaşımına katkı sunan tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz!
30 Haziran 2025
Eğimli İkincil Jetlere Sahip Çoklu Çarpan Hava Jeti Üreten Aktif Soğutucu
30 Haziran 2025
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
27 Haziran 2025