KTÜ Kimya Bölümü Öğrencilerine ''TÜBİTAK 2209 A/B Programları Bilgilendirme Etkinliği'' Düzenlendi

KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM), KTÜ Kimya Bölümü ve Karadeniz Kimya Derneği iş birliğiyle; “TÜBİTAK 2209 A/B Programları Bilgilendirme Etkinliği” Proje Uzmanı M. Serhat ÜNVER tarafından gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla oluşturulan TÜBİTAK 2209 A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği ve TÜBİTAK 2209 B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Programlarının başvuru koşullarının ve detaylarının yanı sıra, lisans öğrencilerinin faydalanabilecekleri diğer programların da detayları paylaşılmıştır.

Programlar hakkında detaylı bilgi ve destek almak isteyen öğrencilerimiz KTÜ TTM ile iletişime geçebilir.

15 Mart 2024