KTÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü'ne Yönelik Üniversite Sanayi İş Birliği Programları Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleştirildi!

KTÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü (SABE) ev sahipliğinde SABE akademisyenleri ve öğrencilerine yönelik Üniversite Sanayi İş Birliği Destek Programları hakkında bilgilendirme etkinliği düzenlendi. Öğr. Gör. Beril DEĞERMENCİ tarafından üniversite sanayi iş birliği süreçleri, ilgili kanunlar ve destek mekanizmaları ile ilgili detaylı bilgilendirme yapılmış, akademisyenlerin bilgi edinmek istedikleri konular hakkında sorular cevaplandırılmıştır. Etkinlik kapsamında Prof. Dr. Ali Osman BELDÜZ ve Prof. Dr. Feride Sena SEZEN üniversite sanayi iş birliği tecrübelerini sunumları eşliğinde katılımcılarla paylaşmıştır.

01 Haziran 2023