haberler

KTÜ SBE Akademisyenlerine Yönelik Ulusal ve Uluslararası Programlar Hakkında Bilgilendirme Etkinlikleri Gerçekleştirildi

 

KTÜ Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından “KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü (SBE) Akademisyenlerine Yönelik Ulusal ve Uluslararası Programlar” hakkında bilgilendirme etkinlikleri’’ 24.11.2022 ve 01.12.2022 tarihlerinde KTÜ SBE Seminer Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Etkinliğin birinci gününün ilk yarısında Öğr. Gör. İslam YILDIZ ve Öğr. Gör. Gözde SAĞLAM TÜBİTAK ARDEB Programları, ikinci yarısında Öğr. Gör. Beril DEĞERMENCİ Üniversite Sanayi iş Birliği kapsamında akademisyenlere detaylı bilgilendirme yapmış, ardından akademisyenlerin bilgi edinmek istedikleri konular hakkında soru-cevap yapılmasıyla etkinlik sonlandırılmıştır.

Etkinliğin ikinci gününün ilk yarısında Öğr. Gör. Emrah AYVAZ, Ufuk Avrupa Programları, ikinci yarısında Öğr. Gör. Gözde SAĞLAM COST Programları kapsamında akademisyenlere detaylı bilgilendirme yapmış, akademisyenlerin dahil olabilecekleri COST aksiyonları ve süreçler ile ilgili bilgilendirmesinin ardından akademisyenlerin bilgi edinmek istedikleri konular hakkında soru-cevap yapılmasıyla etkinlik sonlandırılmıştır.


09 Aralık 2022