KTÜ TTM, Mühendislik Fakültesi 3. Öğrenci Buluşması Etkinliğinde Yerini Aldı

23 Ekim 2024 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Mühendislik Fakültesi'nde düzenlenen 3. Öğrenci Buluşması Etkinliğine katılan Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi (KTÜ TTM), geleceğin mühendislerine yenilikçi projeler ve teknoloji transfer süreçleri hakkında kapsamlı bilgiler sundu.

Etkinlik boyunca, KTÜ TTM uzmanları öğrencilere merkezin faaliyetleri, proje destekleri ve girişimcilik olanakları hakkında detaylı bilgilendirmeler gerçekleştirdi. Öğrenciler, teknoloji transfer süreçleri konularında bilgi alma fırsatı yakaladı.

Mühendislik Fakültesi'nde gerçekleştirilen bu buluşma, öğrencilerin akademik bilgilerini pratik uygulamalarla birleştirmelerine ve teknoloji transfer süreçlerini daha yakından tanımalarına olanak sağladı.

23 Ekim 2024