HAKKIMIZDA
KTÜ TTM'den Ekosistem Ziyaretleri Gerçekleştirildi
KTÜ TTM Şirketleşme ve Girişimcilik Modül uzmanları, girişimcilik ekosisteminde yer alan kurumlara ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında; Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi (BTM), IN4S Girişim Yazılım Danışmanlık A.Ş, The Hood Incubation Center ve İstanbul Teknopark Cube Incubation ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında girişimcilere sunulan olanaklar ve destek programları yakından incelenerek ekosistemin mevcut durumu görüşüldü. Girişimcilik ekosisteminin güçlenmesi ve bilgi paylaşımının artması adına gerçekleştirilen toplantılar işbirlikleri görüşülerek sonlandırıldı.
22 Mayıs 2024
TÜBİTAK TEYDEB 1501 Sanayi Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
07 Şubat 2025
Strengthening Technology Transfer Ecosystem through Innovative and Digital Approaches - STEIDA
07 Şubat 2025
TÜBİTAK 2530 - Moldova Ulusal Araştırma ve Geliştirme Ajansı (NARD) ile İkili İş Birliği Programı
04 Şubat 2025
TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
03 Şubat 2025
Mentörlük günleri hakkında detaylı bilgi için KTÜ TTM ile iletişime geçebilirsiniz.
03 Şubat 2025
COST Aksiyonuna Atanan Araştırmacılarımıza Tebrik
03 Şubat 2025
TÜBİTAK TEYDEB 1507-KOBİ Ar-Ge Başlangıç Destek Programı
31 Ocak 2025
Projenin altıncı çevrim içi toplantısı tüm proje ortaklarının katılımıyla başarıyla gerçekleştirildi.
29 Ocak 2025
Toplantıda, POLIFISH'in ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilebilecek projeler üzerine karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulmuştur.
29 Ocak 2025
Development of Wood Science Master Programme (WOOD-MAS)
29 Ocak 2025
KTÜ Deprem ve Yapı Sağlığı UYGAR Müdürü Prof. Dr. Ahmet Can ALTUNIŞIK ve KTÜ Deprem ve Yapı Sağlığı UYGAR Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Yesevi OKUR konuk olarak yer aldı.
27 Ocak 2025
Akademisyenlerimize "KTÜ Ekolü"ne sağladıkları katkılardan ötürü teşekkürlerimizi sunarız.
27 Ocak 2025