HAKKIMIZDA
YAYINLAR
Öğr. Gör. İslam YILDIZ'a TÜBİTAK-TAGEM Proje Desteği

Üniversitemiz Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Destek Hizmetleri Modül Koordinatörü ve Biyoloji Bölümü Doktora Öğrencisi Öğr. Gör. İslam YILDIZ’ın "Depolanmış Kuru Meyvelerde Zararlı Bazı Böceklere Karşı Bacillus Thuringiensis İçerikli Biyopestisit Preparatının Geliştirilmesi" başlıklı projesi “TÜBİTAK-TAGEM 1005 - Tarımsal Araştırmalar Ortak Çağrısı” kapsamında desteklenmiştir.
Projesi desteklenen akademisyenimizi ve proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Proje Ekibi:
Prof. Dr. Kazım SEZEN (Araştırmacı) - KTÜ
Arş. Gör. Ebru GÜNEY (Araştırmacı) – KTÜ
Prof. Dr. Umut TOPRAK (Araştırmacı) – AÜ
Doç. Dr. Sait ERTÜRK (Araştırmacı) – Zirai Mücadele M. A. E. M.
29 Mart 2023
Merkezimiz ile Nanomik Biyoteknoloji Anonim Şirketi arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
10 Mart 2026
Merkezimiz ile Kütahya Entegre Kağıt San. ve Ticaret A.Ş. arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında görüşme gerçekleştirildi.
09 Mart 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
09 Mart 2026
Merkezimiz ile Kahramanmaraş Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında görüşme gerçekleştirildi.
09 Mart 2026
Merkezimiz ile Çilek Mobilya A.Ş. arasında üniversite iş dünyası iş birliği kapsamında bir tanışma toplantısı gerçekleştirildi.
09 Mart 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
27 Şubat 2026
Erasmus+ Proje Geliştirme Mentörlük Günleri
25 Şubat 2026
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
20 Şubat 2026
Merkezimiz tarafından araştırmacılara yönelik bilgilendirme etkinliği düzenlendi.
18 Şubat 2026
Erasmus+ Proje Geliştirme Mentörlük Günleri
17 Şubat 2026