Üniversite Sanayi İşbirliği Faaliyetleri Kapsamında Akademisyen-Firma Görüşmeleri Devam Ediyor

Üniversite sanayi iş birliği faaliyetleri kapsamında Samsun’da yerinde ziyaret edilen ve Ar-Ge Merkezi hazırlık süreçlerine destek olduğumuz Vezirköprü Orman Ürünleri ve Kağıt San. A.Ş. firması ofisimize davet edilerek Orman Endüstri Mühendisliği Bölümünün değerli akademisyenlerinin katılımı ve katkısı ile proje başvuru ve hazırlıkları ile ilgili çalışmalar başlatıldı. KTÜ TTM organizasyonunda ve KTÜ Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat ONDARAL’ın katkılarıyla düzenlenen toplantıda firma odak konuları özelinde hazırlanabilecek projeler hakkında görüşmeler sağlanarak eşleştirmelerin yapıldığı verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

30 Kasım 2022