HAKKIMIZDA
YAYINLAR
Üniversitemiz Akademisyeninin Üniversite Sanayi İş Birliğine Katkısı

KTÜ Maçka Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşlem Teknolojileri Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Onur Tolga OKAN’ın yürütücüsü olduğu, Amber Çay A.Ş. firmasının müşteri kuruluş olarak yer aldığı proje TÜBİTAK TEYDEB 1505 Üniversite Sanayi İş Birliği Destek Programı kapsamında desteklenmeye hak kazanmıştır.
Proje Ekibi
Prof. Dr. Gülsev DİLBER ( Araştırmacı)
Prof. Dr. Cemalettin BALTACI (Araştırmacı) (Gümüşhane Üniversitesi)
Dr. Öğr. Üyesi Esra ULUSOY (Araştırmacı)
Dr. Öğr Üyesi Fulya Ay (Araştırmacı)
Üniversite sanayi işbirliğine sunduğunu katkılardan ötürü akademisyenimizi ve firmayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
28 Mart 2025
KTÜ Performans Yönetim Sistemi
06 Ocak 2026
Proje Geliştirme Eğitim ve Mentörlük Günleri
05 Ocak 2026
Taraflar, ortak hedefler doğrultusunda sürdürülebilir ve tamamlayıcı çalışmalar yürütme konusunda görüş birliğine vardı.
05 Ocak 2026
Fiziksel Dörtlü Sarmal Çalıştayı
26 Aralık 2025
Bilgi ve Deneyim Paylaşım Günleri
26 Aralık 2025
Kayıkçıoğlu Klima ve Soğutma A.Ş. firması yerinde ziyaret edildi.
26 Aralık 2025
TÜBİTAK 1812 Yatırım Tabanlı Girişimcilik Destek Programı (BiGG Yatırım)
24 Aralık 2025
Polifish Deniz ve Su Ürünleri firması ile KTÜ bünyesinde faaliyet gösteren ProFit Araştırma Ekibi eşleştirilmiştir.
22 Aralık 2025
Karadeniz Havzası için Ulusötesi Teknoloji Transfer Ağı (Transnational Technology Transfer Network for the Black Sea Basin T3N-BSB)
17 Aralık 2025
Grand Black Sea Forum
12 Aralık 2025