TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel KOTİL'in laboratuvarımıza ziyareti

TUSAŞ İHA Teknolojileri ve Termal Yönetim Sistemleri Laboratuvarı

Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde Bilim Kültür Sanat Haftası kapsamında 2'nci kez düzenlenen “Türkiye’nin Havacılık Vizyonu” programına Trabzon Valisi Aziz YILDIRIM, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI ve TUSAŞ Genel Müdürü Prof. Dr. Temel KOTİL  katılımıyla ülkemizdeki havacılık ve savunma sanayii de gelinen nokta hakkındaki söyleşi gerçekleşmiştir.

Prof. Dr. Temel Kotil program sonrasında KTÜ Makine Mühendisliğinde bulunan “TUSAŞ İHA Teknolojileri ve Termal Yönetim Sistemleri Laboratuvarı”nda ziyaretlerde bulunarak laboratuvarda yürütülen TUSAŞ LIFT-UP projeleri hakkında İHATERM laboratuvarı koordinatörü Prof. Dr. Ömer Necati CORA'dan bilgi aldı. Daha sonra yine KTÜ Makine Mühendisliği Bölümü bünyesindeki Ar-Ge kulübü ziyaret edildi ve öğrenci projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

Söyleşi videosu için .

Fotoğraflar: