Bölümümüz Öğretim Elemanlarının 6. International Erasmus+ Staff Week Etkinliğine Katılımı

Participation of Faculty Members of our Department in the 6th International Erasmus+ Staff Week

KTÜ Değişim Programları Koordinatörlüğü'nün organizasyonuyla üniversitemizde 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenen 6. International Erasmus+ Staff Week Etkinliği kapsamında üniversitemizi ziyarete gelen Avrupa üniversitelerinin görevlileri ile Bölümümüz Bölüm Başkan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Hülya KINIK ve Dr. Öğr. Üyesi Göktuğ KIPRIZLI, Bölümümüz Erasmus+ Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Ayçe SEPLİ ve Bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Abdullah KAYAR Erasmus+ değişim programları çerçevesinde bölümümüz bünyesindeki işbirliği ve ortaklıkların geliştirilmesi ve yenilerinin eklenmesi üzere temaslarda bulunmuşlardır. Bölüm öğrencilerinin de katılım sağladığı etkinlik bölümümüz adına verimli geçmiştir.

Within the scope of the 6th International Erasmus+ Staff Week Event organized by the KTÜ Office of Exchange Programs between 13-17 May 2024, the Co-heads of our Department, Assist. Prof. Hülya KINIK and Assist. Prof. Göktuğ KIPRIZLI, our Erasmus+ Coordinator Assist. Prof. Ayçe SEPLİ and one of the faculty members of our department, Res. Assist. Abdullah KAYAR made contacts with the representatives from the European universities to develop cooperation and partnerships available for our department and to add new ones. The event, in which department students also participated, was productive.

27 Mayıs 2024