Etkili CV Oluşturma ve Mülakat Teknikleri ve İmaj Yönetimi Etkinlikleri

The Events Entitled Effective CV Creation and Interview Techniques and Image Management

KTÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü, bölüm öğrencilerine yönelik ders dışı etkinliklerin düzenlenmesi ve öğrencilerin kişisel gelişim ve sertifika programları ile transkript dışı kazanımlarına katkı sağlanması amaçları doğrultusunda 14.05.2024 tarihinde İş Kulübü Lideri İş ve Meslek Danışmanı Sayın Barış KANDİL’in düzenlediği “Etkili CV Oluşturma” ve İş Kulübü Lideri İş ve Meslek Danışmanı Sayın Emel ŞAHİNLER’in düzenlediği “Mülakat Teknikleri ve İmaj Yönetimi” başlıklı etkinliklerde bölüm öğrencilerini uzman isimler ile bir araya getirmiştir.

On 14.05. 2024, Department of International Relations brought together departmental students from all levels with experts in the events entitled "Effective CV Creation" organized by Job Club Leader, Job and Career Consultant Mr. Barış KANDİL and "Interview Techniques and Image Management" organized Job Club Leader, Job and Career Consultant Mrs. Emel ŞAHİNLER for the purposes of organizing extracurricular activities for department students and contributing to their personal development, certification, and non-transcript achievements.

27 Mayıs 2024