Mayıs

3. Periyotta B1 Seviyesinde okuyan Öğrencilerimizin Dikkatine

Yabancı Diller Yüksekokulu

2020-2021 Öğretim Yılı 3. Periyotumuzda B1 Seviyesinde okuyan Öğrencilerimizin Dikkatine !

Değerli Öğrencilerimiz, Duyurularımızda da belirttiğimiz üzere 3. Periyot derslerimiz 16 Haziran 2021 tarihinde sona erecektir.

21 Haziran 2021 tarihinde de Yıl Sonu Genel Sınavı (End of Year Exam -EYE) yapılacaktır.

Bu sınava kimler katılacak?

Yıl Sonu sınavına (EYE) B1 seviyesini 60 ve 89 not aralığında başarıyla tamamlayan öğrencilerimiz katılacaktır. Bu not aralığında olup da sınava girmeyen öğrenciler Hazırlık okulunda başarılı olarak kabul edilmezler.

Bu sınava kimler katılmaz?

B1 Seviyesini 90 ve üzerinde not ortalamasıyla başarılı olarak tamamlayan öğrencilerimiz bu sınava katılmazlar ve Hazırlık okulunu başarıyla bitirmiş sayılırlar.

Bu sınava kimler katılamaz?

B1 seviyesinde 59 ve aşağısında not ortalaması olan öğrencilerimiz B1 seviyesini başarıyla tamamlayamadıkları için bu sınava katılamazlar.

A2 seviyesinde başarılı veya başarısız olan öğrencilerimiz henüz B1 seviyesini tamamlamadıkları için bu sınava katılamazlar.

Pilot EYE Sınavı Hakkında Bilgilendirme

Değerli Öğrencilerimiz sizler için EYE sınavına yönelik olarak bir pilot sınav uygulaması hazırlandı ve 27 Mayıs 2021 Perşembe günü uygulanacaktır.

Sınav Saati: 13.00-14.00

Sınavınız UZEM üzerinde Sınıfınıza Sınav uygulaması olarak yüklenecektir. Belirtilen gün ve saatte Uzem üzerinden sınava katılacaksınız.

Yapılacak olan bu pilot çalışmanın not ortalamanıza herhangi bir katkısı olmayacaktır. Ancak Sınav içeriği ve sınav uygulaması hakkında bilgilenme açısından oldukça önemlidir.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu