Ocak

Bahar Dönemi Genel İngilizce Kursu

ydyo

Kimler katılabilir?

KTÜ öğrencileri ve personeli, diğer üniversite öğrenci ve personeli ile Trabzon halkının tamamının katılabileceği Genel İngilizce Kursumuz A1, A2, B1 ve B2 seviyelerinde başlayacak ve 12 hafta sürecektir. Her bir seviye için kursiyerler haftada 9 derslik bir program dahilinde akıllı tahta yazılımı ile desteklenen sınıflarda eğitim göreceklerdir.

Düzey nasıl belirlenir?

Her bir seviye eğitimi (örneğin A1 seviyesi bahar dönemi boyunca sürer) 12 haftalık bir dönemde tamamlanır. Adayların hangi seviye için kayıt yaptıracakları 01 Mart 2024 Cuma günü saat 16.00’da Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Binası C Blok  2. Kat C201 nolu salonda yüz yüze yapılacak Seviye Belirleme Sınavı ile belirlenir. Sınava katılmayan adaylar kendi belirtecekleri seviyeden kursa katılım sağlayabilirler. Bunun için iletişim numaramıza ve e-posta adresimize ulaşmaları yeterli olacaktır.

Kurs içeriği nedir?

Kurslarımızda dört dil becerisini de geliştirecek şekilde, uluslararası dil yeterlik sınavları formatına uygun eğitim verilmektedir. İlgili düzeyde bir Main Course kitabı ve online aktiviteleri bitirilmektedir. Kurs sonunda Düzey Bitirme sınavı yapılmaktadır.

Materyaller nasıl temin edilir?

Kurs materyalleri (Headway Coursebook) öğrenciler tarafından temin edilir.

Bir düzey eğitimi ne kadar sürer?

İlanda belirtilen kurs ücreti bir seviye / bir dönem ücretidir. Bir Düzey eğitimi 12 hafta sürer.

Dersler nerede/nasıl yapılır?

Genel İngilizce kursu dersleri yüz yüze KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Hazırlık Binasında yapılır.

Kurs Başlangıç ve Bitiş Tarihleri nedir?

04 Mart 2024 – 31 Mayıs 2024

Dersler hangi gün ve saatlerde yapılır?

Pazartesi        17.00 – 20.00

Çarşamba      17.00 – 20.00

Perşembe       17.00 – 20.00

Nasıl kayıt yaptırabilirim?

29 Ocak 2024 – 04 Mart 2024 tarihleri arasında üniversite öğrencileri için kayıtlar online olarak KTÜ/BYS sisteminden yapılır. Üniversite öğrencisi olmayan adayların kayıtları online.ktu.edu.tr adresinden yapılabilir. Bu döneme özel kampanyalı fiyatımız tüm kursiyerler için 3500 TL’dir. Bu ücret dönemlik toplam ücrettir. Taksit yapılmaz.

Bu programa kayıt yaptırmak için;

KTÜ öğrencisi iseniz “KTÜ BYS” sistemindeki “KURSLARIM” sekmesinden “GENEL İNGİLİZCE” kursunu seçip “KAYIT” menüsünden aşağıdaki prosedürleri 3’ten sonra takip ediniz.

* Kayıtlı KTÜ öğrencisi değil iseniz aşağıdaki işlemleri sırasıyla takip ediniz;

1. online.ktu.edu.tr adresinde “KAYIT” sekmesine tıklayıp gerekli bilgiler ile kayıt oluşturduktan sonra e-posta doğrulaması yapınız.

2. Doğrulama sonrasında online.ktu.edu.tr adresine giriş yapınız.

3. Eğitim ve Kurslar sekmesinden Kurs İlanlarını seçiniz.

4. Açılan sayfada “KAYIT” sekmesine tıklayıp kaydınızı oluşturunuz.

5. Ziraat Bankası “TR 8300 0100 1225 1182 5144 5010 “ nolu iban numarasına (Alıcı: K.T.Ü. Döner Sermaye Saymanlığı) kurs ücreti olan 3500 TL’yi “YDYO Genel İngilizce Kursu” açıklaması ile yatırınız. Açıklama yazmanız ödeme tanımlama için şarttır.

6. Dekontun görselini “KTÜ BYS” sistemindeki “KURSLARIM”  sekmesinde bulunan dekont yükleme kısmına “PDF FORMATINDA” yükleyiniz.

7. Dekontun görseli ile birlikte cep telefonunuz ve Düzey Belirleme Sınavına girmeyecek iseniz mutlaka öğrenim görmek istediğiniz seviye (örneğin A1,A2,B1,B2) bilgilerini içeren bir e-posyayı muratozturk@ktu.edu.tr adresine gönderiniz.

Onlinektu linki için tıklayınız…

İletişim:

muratozturk@ktu.edu.tr