Aralık

Kamu Kurumları, Yerel Yönetimler ve Üniversite İş Birliği

Yönetim Bilgi Sistemi Birimi

Üniversitemiz, Trabzon Valiliği ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği iş birliğinde, 10. Kalkınma Planı Öncelikli Dönüşüm Programları kapsamında düzenlenen eğitimler tamamlanmış ve 30 Aralık 2015 tarihinde düzenlenen törenle kamu kurumları ve belediye personellerine sertifikaları verilmiştir.

Üniversitemiz tarafından düzenlenen bu eğitimler toplam 165 saat olarak gerçekleştirilmiş ve eğitimlere 227 kamu kurumu ve belediye personeli katılmıştır.

Üniversitemiz Prof.Dr. Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen sertifika törenine Trabzon Valisi Sn.Abdil Celil ÖZ, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Başkanı Sn. Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKCÜOĞLU, Ortahisar Belediyesi Başkanı Sn. Av. Ahmet Metin GENÇ ile birlikte çok sayıda ilçe belediye başkanları ve Trabzon'daki Kamu Kurumları yöneticileri katıldı.